Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Barcelona for kun 946,-


3 dage i Barcelona for kun 946,- per person inkl. fly og super lækkert 4-stjernet hotel med fantastisk infinity-pool 85 meter over byen og vidunderlig udsigt over Middelhavet!

Barcelona er en flot og meget farverig by. Nyd den smukke arkitektur og den festlige La Rambla. Er du kunstinteresseret kan du nyde det eminente Picasso Museum, mens den sportsinteresserede bør besøge FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou. Nyd også ægte spansk tapas sammen med et godt glas vin, inden dagen måske slutter med et besøg på en af byens utallige barer eller diskoteker.

I Barcelona har vi fundet et super godt tilbud på det flotte Hotel Barcelona Princess, der har infinity-pool på 23. etage med havudsigt.

SE det gode tilbud HER:
Billund
København
Bemærk: HUSK at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 2.  – 4.  feb 24
HOTEL648,-
FLY298,-
I ALT946,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.296,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.413,- per person.

 

København: 4.  – 6.  feb 24
HOTEL790,-
FLY601,-
I ALT1.391,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.580,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 790,- per person.

 


Hotel

 

Barcelona Princess Hotel ligger 10 minutters gang fra stranden i området ved byens Forum. Der er en vidunderlig udsigt, gratis sauna og fitnesscenter. Der er gratis wi-fi overalt. Samtlige gæster har gratis adgang til de 2 opvarmede udendørs pools. Poolen på 23. etage har en fantastisk havudsigt. Værelserne på Princess Barcelona er elegante og lyse. De er alle moderne indrettede og har Alle værelserne har satellit-tv. Hotellet har en middelhavsrestaurant og 2 elegante barer, herunder en uformel bar ved poolen med panoramaudsigt. Princess Hotel Barcelona ligger på Avenida Diagonal lige ved ​​butikscentret Diagonal Mar. Sightseeing-bussen stopper foran hotellet, og metrostationen Maresme Forum ligger 100 m derfra. Plaza de Catalunya og Las Ramblas ligger 15 minutter derfra med metro.

 

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Skyscanner har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Barcelona.

FRA Billund: 2.  – 4.  feb 24

 

FRA København: 4.  – 6.  feb 24


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Barcelona: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er meget billigt i Barcelona! Det kan bestilles her:

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365