Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Broholm Slot for kun 698,-


Ophold på idylliske Broholm Slot for kun 698,- per person!

Broholm Slot indbyder til et idyllisk fynsk slotsophold. Det mere end 700 år gamle er som taget ud af et eventyr med tårne, spir, voldgrave og parkanlæg. Værelserne er individuelt indrettede i antik og romantisk stil og genspejler det overklasseliv, der er blevet levet på slottet i århundreder.
Nyd fraværet af fjernsyn og telefon på værelserne og nyd den smukke udsigt over voldgrav, park og beroligende landlige omgivelser. Slotsparken og området omkring slottet er rigt på muligheder. I kan f.eks. besøg slottets oldtidssamling med mere end 60.000 oldtidsminder, tage et spil kroket i slotsparken, fiske i voldgraven eller vandre på Øhavsstien, der går lige forbi Broholm Slot mod den hyggelige havneby Lundeborg, hvor I også finder skønne badestrande.

Er I (u)heldige møder I også slottets spøgelse. Den grå dame huserer på slottet, mens hun holder øje med gæsterne. Man tror hun var en barnepige, der boede på slottet for 700 år siden

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.395,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 698,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365