Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Gozo for kun 1.445,-


1 uge på Gozo for kun 1.445,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med undendørs og indendørs pool og fantastisk udsigt!

Øen Gozo – også kendt som maltesernes egen ferieø – er en lille, fredfyldt krog i Middelhavet, som ligger blot en halv times færgesejlads fra Malta. Gozo er en lille ø uden store hotelkomplekser, og trafikken er yderst begrænset. Til gengæld byder øen på den lille, charmerende hovedby Victoria, små badebugter og smuk natur. Vandet omkring Gozo er funklende turkisblåt og klart som glas – noget af det mest indbydende badevand i hele Middelhavet.

 

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre forskelle på priser på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 31. jan – 7. feb 2023 (7 nætter)
HOTEL1.147,-
FLY298,-
I ALT1.445,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.294,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.147,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Grand Hotel Gozo, der modtager fremragende anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på pæne værelser, udendørs og indendørs pool og god beliggenhed!

SE mere HER:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Skyscanner har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Malta:

FRA Billund: 31. jan – 7. feb 2024

 


Indtryk fra Gozo

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport.

Lej evt en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365