Vi finder de bedste rejsetilbud

Skiferie: 3 nætter i Val Thorens for kun 1.166,-


Skiferie: 3 nætter i Val Thorens for kun 1.166,- per person inkl. liftkort og 3-stjernet hotel direkte ved pisten!

Val Thorens er et populært skiområde, som er en del af verdens største sammenhængende skiområde Les Trois Vallées i Frankrig.
Her vil du opleve skiløb i verdensklasse, som mange år i træk er blevet nomineret til Frankrigs og verdens bedste skiområde! Val Thorens byder på omkring 150 kilometer pister med gode off-piste muligheder, fun-parker og et skiskole område med central beliggenhed, så det er let at komme til og fra området på ski. Det moderne og effektive liftsystem bringer dig let til toppen af de mange pister.
Val Thorens er også indehaver af de højst beliggende pister i hele Les Trois Vallées med skiløb i helt op til 2300 meters højde. Dette forklarer også den lange skisæson. Vejret i Val Thorens egner sig ofte til skiferie helt frem til slutningen af skisæsonen i maj.

SE DET GODE TILBUD HER

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Kør selv: 4. – 7. jan. 2024 (3 nætter)
v/4 personer1.166,-

 


Hotel

Résidence Les Temples du Soleil ligger i smukke omgivelser i udkanten af Val Thorens. Her bor du lige ved pisten, og tæt ved gode shoppingsmuligheder og god afterski. I selve lejlighedskomplekset findes desuden både en restaurant og et supermarked. Lejlighederne er hyggeligt indrettet, og de største kan rumme op til 5 personer. Peclet gondolen ligger i gåafstand fra residencen, men vil du udforske skiområdet i Méribel og Courchevel, så skal du til skiliften, Plein Sud. For at kunne stå på ski i denne område skal du have liftkort til Les Trois Vallées.

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365