Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekendophold på Rungstedgaard for kun 734,-


Weekendophold på Rungstedgaard for kun 734,- per person inkl. morgenmad!

Blot 30 min nord for København ligger Rungstedgaard på Strandvejen med smuk udsigt over Øresund og med egen privat park og skov i baghaven. Omgivelserne er dejlige og attraktionerne i området er mange. Rungstedgaard er nabo til både Karen Blixen Museet og trendy Rungsted Havn. Tæt på hotellet ligger bl.a. Louisiana og MS skibsfart Museet i Helsingør, bygget af den danske stjernearkitekt Bjarke Ingells. Hotellets morgenbuffet serveres i restauranten, med designermøbler og panoramaudsigt over havet.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.467,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 734,- per person. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365