Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Celle for kun 887,-


Forlænget weekend i Celle for kun 887,- per person inkl. 3-stjernet hotel med god beliggenhed og morgenmad!

Celle er en super hyggelig by med mere end 500 bindingsværkshuse, hvor mange stammer helt tilbage fra 1500-tallet. Op igennem historien har lykken tilsmilet Celle og byen er sluppet billigt fra tidernes mange krige. Derfor står de mange fredede og velbevarede bindingsværkshuse intakt og danner en historisk tidslomme og en meget stemningsfuld ramme for en weekendtur.

Celle danner hvert år rammen for et traditionsrigt, tysk julemarked, der næppe findes meget hyggeligere. I de charmerende gamle gader lokker hundredvis af forskellige boder med lokale julelækkerier, kunsthåndværk, gammeldags karruseller og andet godt.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.774,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 887,- per person. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Det 3-stjernede Hesse Hotel ligger 900 m fra Celle Station og 2 km fra den historiske bymidte. Det tilbyder gratis WiFi, en restaurant, der serverer regionale og internationale retter og parkering mod betaling.

De moderne værelser på Hesse Hotel Celle har fladskærms-tv med satellitkanaler.

Receptionen og baren på Hesse Hotel Celle er åben 24/7.

Det nærmeste busstoppested ligger lige foran hotellet og tilbyder regelmæssige forbindelser til Celles centrum.

Hesse Hotel Celle har god adgang til motorvejene A2 og A7.

 

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365