Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uges golfrejse på Fuerteventura med all inclusive for kun 4.399,-


1 uges golfrejse på Fuerteventura med all inclusive for kun 4.399,- per person inkl. fly og super lækkert 4,5-stjernet voksenhotel med 5 gange golf, flot poolområde og fantastisk beliggenhed direkte på stranden!

Fuerteventura er den næststørste af de kanariske øer. Tempoet er lavere end på naboøerne Tenerife og Gran Canaria og store dele af øen er stadig ganske uberørte af turismen, hvorfor det er en god idé at leje en bil på rejsen, så du selv kan rejse rundt på øen og opdage små, gemte strande, restauranter i bjergene eller måske besøge den gamle hovedstad Betancuria. Fuerteventura er med gode veje og korte afstande som skabt til eventyr på egen hånd.

SE TILBUDDET TIL FUERTEVENTURA HER:
Bemærk: Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 15. – 22. jan 2024 (7 nætter)
Pris4.399,-

Hotel

Luksuriøst strandhotel kun for voksne med 5 x golf
Jandia Golf er designet af Ron Kirby og er kendt som en middelsvær bane med nogle spektakulære huller. Mange huller vender mod vandet og har en skøn udsigt mod vandet. Banen ligger blot 10 minutter i bil fra Jandia Princess – Adult. Her får du spa, wellness, fitness og lækre faciliteter designet til par og voksne gæster med en fantastisk beliggenhed direkte på stranden.

På Jandia Princess – Adult får du den perfekte voksen-ferie. Hotellet er delt i to afsnit, hvor du bor på voksenafsnittet. Selvom hotellet deler mange faciliteter med familieafsnittet, er der områder, som udelukkende er for hotellets voksenkoncept-gæster. Her kan bl.a. nævnes den skønne loungepool. Loungeområdet har egen poolbar i poolen. Fitness- og sportsfaciliteter er også udelukkende til brug af hotellets voksengæster.

Voksenværelserne findes med en skøn havudsigt og god mulighed for at have private stunder på balkoner og terrasse.

SE MERE HER:

Hotelindtryk


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et fantastisk tilbud fra Billund til det fantastiske Jandia Princess!

 

FRA Billund: 15. – 22. jan 2024

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365