Vi finder de bedste rejsetilbud

Vildt hotel i Sevilla: 5 dage for kun 2.829,-


5 dage i Sevilla for kun 2.829,- per person inkl. fly og lækkert 5-stjernet luksushotel i skyskraber i den højeste bygning i Andalusien med panoramaudsigt over byen fra værelset!

Nyd en ferie i den smukke andalusiske by Sevilla, der rummer så mange herligheder. Oplev den berømte og lidenskabelige dans Flamenco, nyd de mange tapasbarer og besøg det spændende historiske palads Alcázar. Husk også at lægge vejen forbi Parque de María Luisa, der er en dejlig oase i centrum af byen fyldt med palmer, smukke blomster, appelsintræer og skøn sydspansk atmosfære.

SE det gode tilbud HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vælg “vores laveste pris” på trivago, for at opnå den billigste pris på hotellet.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 19. – 23. maj 24 (4 nætter)
HOTEL2.206,-
FLY623,-
I ALT2.829,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.412,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.206,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 5-stjernede Eurostars Torre Sevilla der ligger på de øverste 13 etager i en skyskraber i den højeste bygning i Andalusien.

Hotellet har højkvalitets indretning og moderne design og værelserne har panoramaudsigt over byen, og hotellet har også egen restaurant, fitnesscenter og fuldt udstyret spa-center.

Sevillas cetrum ligger 15 minutters gang fra hotellet. Der ligger butikker og restauranter i området.

La Cartuja Kloster ligger 10 minutter fra overnatningsstedet, og der er 800 m til Puente de Triana – Puente Isabel II.

Sevilla Lufthavn ligger 10 km derfra.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Sevilla:

FRA billund: 19. – 23. maj 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Sevilla: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Billeje er billigt i Sevilla! – Det kan bestilles her:

 

I øvrigt har Sevilla mange gode cykelstier. Det kan derfor anbefales at leje cykler, da det er en nem og hurtig måde at komme rundt i byen på.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365