Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Calabrien for kun 3.799,-


1 uge i Calabrien for kun 3.799,- pr. person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med morgenmad, pool og unik beliggenhed lige ved stranden!

Calabrien ligger i Syditalien og er et af Italienernes egne foretrukkede rejsemål! Langs kysten finder man den ene smukke strand efter den anden og i regionen kan man opleve mange små hyggelige og autentiske byer! – Nyd f.eks. en is i den hyggelige by Tropea eller kør ind i landet og smag på nogle af de fantastiske vine regionen har at byde på.

SE TILBUDDET TIL Calabrien HER:
Bemærk: Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 20. – 27. maj 24 (7 nætter)
Pris3.799,-

 


Hotel

Hyggeligt hotel i rolige omgivelser lige ved stranden
Det fine Hotel Torre Marino ligger midt i en uberørt have med havet som nærmeste nabo. De rolige omgivelser og den fantastiske beliggenhed ved stranden gør hotellet til en oase for feriegæster. Brug en dag eller to på at udforske den smukke by Tropea, som du kan komme til via hotellets shuttlebus.

På Hotel Torre Marino finder du et dejligt og indbydende poolområde i den hyggelige hotelhave med seperat børnepool. På den nærliggende strand er der liggestole og parasoller, og der er mulighed for at prøve forskellige vandsportsaktiviteter. Du kan selvfølgelig også udfordre din rejsemakker i en tennis match på hotellets tennisbanen.

Omkring tre kilometer fra hotellet ligger den lille landsby Santa Domenica Ricardi, hvor du finder flere små, hyggelige butikker og gode restauranter.

Sådan bor du på Hotel Torre Marino
På Hotel Torre Marino bor du i fine dobbeltværelser med balkon eller terrasse og med udsigt til hotellets have. Værelserne er indrettet med aircondition, gratis WiFi, safebox, TV, mini køleskab og hårtørrer. Desuden har værelserne eget badeværelse med bad og toilet. Der kan bo op til tre personer på værelset.

SE MERE HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra Billund til Calabrien i maj måned!

FRA Billund: 20. – 27. maj 2024

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365