Vi finder de bedste rejsetilbud

Skiferie: 3 nætter i Superdevoluy for kun 1.151,-


Skiferie: 3 nætter i Superdevoluy for kun 1.151,- per person inkl. liftkort og hotel med fantastisk beliggenhed, opvarmet pool og morgenmad!

I de senere år er Superdévoluy blevet en populær destination i Frankrig blandt mange skientusiaster. Skidestinationen er en del af skiområdet, Le Massif du Dévoluy.  Det er en moderne og kompakt skidestination, hvor alt hvad du behøver, er inden for rækkevidde. I det store indkøbscenter for enden af pisterne finder du blandt andet et bageri, supermarked, pengeautomat, postkontor, skiskole og skiudlejning. Om aftenen kan du nyde et lækkert måltid på en af de hyggelige restauranter eller tage en drink i en af de mange barer.

Se det gode tilbud her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Kør selv: 18. – 21. dec. 2023 (3 nætter)
v/2 personer1.151-

 


Hotel

 

Hotel Club Chalets Margot er et stemningsfuldt hotel, der er kendt for sin fremragende service og mad. Det har derfor været meget populær blandt vores gæster i mange år. Ud over den personlige service fra personalet, er hotellets beliggenhed også fremragende. Mindre end fem minutters gang derfra finder du det hyggelige centrum af Superdévoluy, og du kan også nemt komme ned til pisterne om morgenen. Så før du ved af det, er du i gang med første nedkørsel!
Værelserne er komfortable og pænt indrettede. Er du træt efter en lang dag i den friske luft? Så kan du lægge vejen forbi de mange wellness-faciliteter, som gæsterne kan benytte gratis. Du kan også nyde en drink i den hyggelige bar. Sammen med restauranten er denne for nylig blevet fuldstændig renoveret og har nu fået nyt interiør og et nyt tema samt navn: Red Cap Bar & Restaurant. Der er en helt overdækket terrasse, som du kan besøge for en hyggelig aften med afterski. Dette sjove hotel er et godt valg til en vellykket ferie i sneen!


Læs videre efter annoncen

Annonce


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365