Vi finder de bedste rejsetilbud

Juletur til Hamborg for kun 572,-


Weekend i Hamborg for kun 572,- per person inkl. 4-stjernet hotel med morgenmad og god beliggenhed!

Kun en kort køretur fra Danmark ligger Tysklands næststørste by Hamborg. Byen bliver ofte kaldt “Nordeuropas Venedig”, da den bliver gennemskåret på kryds og tværs af utallige kanaler og floden Elben. Hamborg er som skabt til en weekendrejse. Her finder du et mix af klassiske gamle bygninger og ny vovet arkitektur og byen er lige noget for dig, hvis du er til shopping, kulturoplevelser eller bare nyder at opleve en energisk storby med sin helt egen karakter.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.144,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 572,- per person. Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

Det 4-stjernede Dorint Hamburg ligger i Hamborgs Eppendorf-kvarter, ca. 5 km fra Hamborg Lufthavn og centrum af Hamborg.

Dorint Hamburg-Eppendorf byder på rummelige værelser med veludstyret badeværelse med skrivebord, aircondition, fladskærms-tv og moderne indretning.

Du kan udforske det trendy Eppendorf-kvarter med de mange caféer, butikker, gallerier og barer. Eppendorfer Baum Metrostation som ligger 12 minutters gang fra Dorint Eppendorf, har direkte forbindelser til Landungsbrücken i Hamborg Havn.

Se mere til hotellet her:

 

Læs videre efter annoncen

Annonce

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Hamborg. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365