Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Braunschweig for kun 584,-


3 dages forlænget weekend i Braunschweig for kun 584,- per person inkl. 4-stjernet hotel med central beliggenhed!

Braunschweig er en gammel middelalderby, med snoede brostensbelagte stræder og hyggelige bindingsværkshuse. På byens historiske Burgplatz står Braunschweigs løve, som Henrik Løve lod opstille som vartegn helt tilbage i 1166. Braunschweigs smukke bindingsværkshuse er meget iøjnefaldende, men du møder også arkitektur i international klasse. I kvarteret Magniviertel kan man opleve det spøjse Happy-Rizzi-Haus af kunstneren James Rizzi fra USA. Som noget af en kontrast ligger det særprægede hus lige ved siden af  Tysklands formentlig ældste bindingsværkshus.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.168,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 584,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Braunschweig

 


Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Pentahotel Braunschweig, der tilbyder hyggelig indkvartering midt i Braunschweig, blot 600 m fra byens domkirke og den historiske plads Burgplatz. Pentahotel Braunschweig har stilfulde værelser med komfortable senge, gratis betalings-tv-kanaler samt regnbruser. Der er desuden gratis standard-wi-fi, og premium-wi-fi kan bestilles.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Transport

De fleste tager turen til Braunschweig i bil.

Du kan dog også tage både med bus Bus eller  Tog


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365