Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Birmingham for kun 1.502,-


4 dages forlænget weekend i Birmingham for kun 1.502,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet slotshotel!

Birmingham var engang en småkedelig industriby men har udviklet sig til en af Englands mest populære storbyer. Byen er kendetegnet ved et væld af smukke kanaler (flere end Venedig), der danner rammerne om et farverigt kulturliv. Her finder du utallige pubber og restauranter, masser af shoppingmuligheder og ny arkitektur side om side med smukke ældre bygninger.

SE det gode tilbud HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 12. – 15. okt 2023
HOTEL1.295,-
FLY207,-
I ALT1.502,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.589,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.295,- per person.

Hotel

Denne historisk fredede herregård fra det 16. århundrede ligger i sin egen smukke anlagte have ca 15 minutter fra Birmingham. Der er gratis trådløs internetadgang og gratis parkering på stedet.

Castle Bromwich Hall; Sure Hotel Collection by Best Western har stadig bevaret mange originale træk, herunder en storslået trappe og en storslået indgang. De elegante værelser har fladskærms-tv og faciliteter til at lave te og kaffe.

Om aftenen kan gæsterne nyde en barsnack i The Lounge Bar eller et 3-retters måltid i The Great Hall. Loungebaren er åben for beboere.

Se meget mere til hotellet her:

 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Birmingham:

FRA Billund: 12. – 15. okt 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Birmingham: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her:

SE mere HER:

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365