Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekendophold på Fredensborg Store Kro for kun 596,-


Weekendophold på historiske Fredensborg Store Kro for kun 596,- per person inkl. morgenmad!

Fredensborg Store Kro har en lang og spændende historie bag sig. I 300 år, siden 1723, har Fredensborg Store Kro været nabo til Fredensborg Slot og Kongefamilien, og kroen har haft en central plads som midtpunkt for royale begivenheder, luksusopholdssted for borgerskabet og kulturelt trækplaster for alle, der var interesserede i dansk historie og arkitektur. Værelserne og suiterne på Fredensborg Store Kro er smukt og individuelt indrettede og Slotsrestauranten serverer retter med årstidens råvarer. 
Husk endelig at besøge Fredensborg Slotshave, der er Danmarks mest storslåede haveanlæg. Haven er en enestående kongelig barokhave rigt udsmykket med skulpturer og med smukt anlagte alléer, der udgår fra slottet i stjerneform samt en formidabel udsigt over Esrum Sø.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.192,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 596,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


HotelSe mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365