Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på den græske riviera for kun 1.999,-


8 dage på den græske riviera for kun 1.999,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med smuk udsigt og god beliggenhed tæt på stranden!

I Peloponnes på det græske fastland får man en autentisk græsk rejseoplevelse og muligheden for at opleve det historiske, kulturrige og naturskønne Grækenland. I Peloponnes finder man både smukke strande og dejlige strandpromenader, hyggelig shopping og fortræffelige restaurantmuligheder og små indbydende tavernaer!

 

Se tilbuddet til den græske riviera her:
Bemærk: Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.

Der er mange rejser til Grækenland at vælge mellem. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 5. – 12. okt 2023 (7 nætter)
Pris1.999,-

 


Hotel

I begyndelsen af feriebyen Tolon ligger Tolon Beach med en postkort-smuk udsigt ud over det azurblå hav og grønne øer i horisonten. Få skridt fra hotellet ligger en god sandstrand, der både indbyder til total afslapning i solen eller aktiviteter på vandet. På Tolon Beach Hotel får du græsk gæstfrihed, indbydende hotelværelser og afslappet stemning.

Udsigten til havet og dage på stranden
Hvad Tolon Beach Hotel ikke har i faciliteter, har det i stedet i udsigt og gæstfrihed. Hotellet består af værelser, en opholdsstue samt en solterrasse. Den store gæstfrihed tiltrækker mange gæster, som sætter pris på afslappende feriedage i solen. Hotellet ligger lige overfor en smuk sandstrand.

Fra solterrassen har du en fantastisk udsigt udover havet kombineret med grønne træer og småøer. Kan du slet ikke få nok af den azurblå farve, kan du vælge et værelse med havudsigt, så du også kan nyde havet direkte fra balkonen.

Sandstranden strækker sig over godt to kilometer. Her er der både solstole og parasoller, hvorfra du kan læse en god bog eller bygge sandslotte i vandkanten. Er du til lidt mere action, kan du prøve kræfter med vandski, windsurfing og dykning langs stranden.

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra Billund til Peloponnes i oktober måned.

 

FRA Billund: 5. – 12. okt 2023

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365