Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold i Helsingborg for kun 349,-


Ophold i Helsingborg for kun 349,- per person inkl. 4-stjernet hotel med central beliggenhed og morgenmad!

Helsingborgs hyggelige handelsgader byder på noget for enhver smag. Her finder du både de større kendte mærker, men også specialbutikkerne med unikavarer og alt i tøj, indretning og design. I centrum findes over 200 butikker og masser af hyggelige caféer og spisesteder.

Hvis du vil shoppe mere, så tag bussen eller bilen ud til det store shoppingcenter Väla Centrum der er Sydsveriges største indkøbscenter. Her finder du shoping i verdensklasse med internationale kæder og trendy lokale butikker.

 

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 698,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 349,- per person. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

Dette 4-stjernede hotel ligger på en af Helsingborgs største butiksgader, Bruksgatan, 3 minutters gang fra Helsingborgs hovedbanegård.

Hotellet har værelser med luksuriøse senge, og der er gratis wi-fi på stedet.  Samtlige værelser har DUX-senge, opholdsområde, skrivebord og kabel-tv. De fleste af værelserne er designet af en chefdesigner fra DUX, og nogle af dem har aircondition.

Inden for 10 minutters gang fra hotellet er der flere seværdigheder, fx fæstningstårnet Kärnan der stammer fra middelalderen, samt rådhuset. Der er en terminal med færgeforbindelser til Helsingør 250 m derfra.

Prisen er inkl. morgenmad.

 

SE MERE HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365