Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Ibiza for kun 1.865,-


1 uge på Ibiza for kun 1.865,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og morgenmad!

Ibiza frister med et trendy natteliv, børnevenlige strande, modebutikker og en betagende natur. Selvom øen nok er mest kendt for nattelivet, så har den meget mere at byde på. – Bl.a.  landlig charme, en venlig lokalbefolkning og små, naturskønne badebugter. Mange af Ibizas fine sandstrande ligger i afskærmede bugter, og takket være det rolige, klare vand er her gode snorkelforhold.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 6. – 13. okt 2023 (7 NÆTTER)
HOTEL1.538,-
FLY327,-
I ALT1.865,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.075,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.538,- per person.


Hotel

Gæsterne på dette solrige feriehotel kan nyde den levende atmosfære og Ibizas varme solskin. Det ligger lige ved en smuk strand og har  udendørs swimmingpool. Man kan tilbringe dagen på de pragtfulde strande i San Antonio-bugten kun 200 m fra Stillehavet. Ved den udendørs swimmingpool er der liggestole og en bar. Der er desuden spillelokale, bordtennis og billard til at underholde de yngre gæster. Fra den nærliggende mole kan man tage en bådtur langs den lokale kyst. Om aftenen kan man gå de 200 m til San Antonio centrum med det verdensberømte natteliv, butikker og restauranter.

 

SE MERE HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Ibiza:

FRA Billund: 6. – 13. okt 2023

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er meget billigt og kan bestilles her. Det koster kun 725,- (363,- per person) for 1 uge:

Se mere her:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365