Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge med ultra all inclusive på Bodrum-halvøen for kun 4.715,-


1 uge med ultra all inclusive på Bodrum-halvøen for kun 4.715,- per person inkl. fly og super lækkert 5-stjernet hotel med 5000 mpool og beliggenhed lige ved stranden!

Bodrum ligger i en bugt på Bodrum-halvøen og byder på såvel historie og seværdigheder som butikker og restauranter. Området er kendt for de mange bugte med fine strande og krystalklart vand. Strandene er adskilt af dramatiske klipper og grotter, og under havoverfladen kan du se fisk i alle regnbuens farver. Langs strandene tilbydes ligeledes forskellige vandaktiviteter.

SE det godde tilbud HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Sunweb har mange rejser at vælge imellem til Tyrkiet. Se dem alle her.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 7. – 14. okt 23 (7 nætter)
v/2 personer4.715,-

 

 

billund: 2. – 9. sep 23 (7 nætter)
v/2 personer6.499,-

 


Hotel

Hotel Aquasis Deluxe Resort & Spa er et smukt ultra all inclusive-resort på sandstranden i Didim. Denne Selections-indvartering er et sandt familieparadis.

Den rummelige have mellem hotellet og stranden er en oase af feriestemning; der er ikke mindre end tre store swimmingpools og et vandland med ni rutsjebaner! Der er også en fantastisk vandlegeplads for børn, hvor alle figurerne fra filmhittet Ice Age er at finde. Underholdningsteamet sørger for sjove aktiviteter for både store og små. Det bliver virkelig en ferie, som du vil huske.

Værelserne er alle stilfuldt indrettede, og de forskellige værelsestyper sikrer, at der er et passende værelse til hele familien. “Lake Rooms” ligger omkring swimmingpoolen på ikke mindre end 5.000 kvadratmeter og byder velkommen til et ganske særligt ophold. Her kan du dykke direkte ned i vandet fra terrassen.

Der kan nydes god mad i buffetrestauranten eller i en af de seks à la carte-restauranter, hvor du har et bredt udvalg af forskellige retter. Hvad har du lyst til i aften? Asiatiske, italienske eller lokale tyrkiske retter? Som afslutning på dagen kan du få en god drink i seks forskellige barer.

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra København og Billund til Bodrum:

FRA københavn: 7. – 14. okt 23

 

FRA billund: 2. – 9. sep 23

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Bodrum: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365