Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Porto Santo med all inclusive for kun 3.998,-


8 dage på Porto Santo med all inclusive for kun 3.998,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med all inclusive + ø-all inclusive (gratis golf, tennis, cykler og guidede ture), smuk udsigt over Atlanterhavet og indendørs og udendørs swimmingpools!

Porto Santo er beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke Atlanterhav. Porto Santo er mindre ø med uspoleret natur, en venlig lokalbefolkning, imponerende bjerglandskaber og ikke mindst en fantastisk 9 km. lang sandstrand. Porto Santo byder på indbydende klima året rundt.

 

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: På afgangene 1., 8. og 15. december er gratis opgradering fra mini all inclusive til all inclusive til en værdi af 1.200,- per person inkluderet.

Da Primo Tours som standard viser næst kommende afgang, skal der på mobilen klikkes på pilen i siden indtil datoen er den 15. december, for at finde den bedst mulige pris.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 15. – 22. dec 23 (7 nætter)
v/2 personer3.998,-


Hotel

Hotel Vila Baleira Thalasso & Spa har den perfekte beliggenhed direkte ved den 9 km. lange, gyldne sandstrand. Hotellet byder på et væld af faciliteter. I hovedbygningen findes dobbeltværelser og suiter, hyggelig bar, spillerum, opvarmet indendørs saltvandspool og restaurant, som serverer de inkluderede måltider fra flot buffet. I hotellets anden blok finder man de komfortable lejligheder.

En underjordisk tunnel under strandvejen bringer dig til den skønne have med blomster, palmer og en herlig solterrasse med saltvandspool og pool/snackbar. Her finder du også hotellets fire nye padelbaner samt legeplads, petanque og fitnessrum.

Ø-All Inclusive

Når man bor på Hotel Vila Baleira er følgende aktiviteter inklusiv:

Fri golf på Porto Santo Golfe (18 huller) – designet af golflegenden Seve Balesteros
Gratis lån af cykel op til 4 timer dagligt (mountainbike eller citybike)
Fri tennis og padel på det lokale tennisanlæg (5 tennisbaner, 2 padelbaner)
Gratis guidede vandreture
Gratis transport til og fra golfbanen
SE mere HER:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Primo Tours har vi fundet et godt tilbud fra Billund til Porto Santo i december.

FRA billund: 15. – 22. dec 23

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Madeira: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Primo Tours.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365