Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Golden Sands med all inclusive for kun 3.499,-


8 dage i Golden Sands med all inclusive for kun 3.499,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og beliggenhed i gåafstand til stranden!

Skal din ferie stå på afslappende dage ved stranden og hyggelige aftener i byen, så er Golden Sands et godt bud. Her finder du alt til den perfekte badeferie. Stranden i Golden Sands strækker sig 4 kilometer langs kysten og er kendt som værende Sortehavskysten – ja, måske Europas flotteste badestrand. Stranden er dækket af fint, lyst sand som er perfekt til at bygge sandslotte af. Her kan lejes solsenge og parasoller, og da her kun bliver langsom dybt, er stranden særdeles velegnet til børnefamilier.

 

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Bravo Tours har mange rejser at vælge imellem. Herunder kan du se dem alle:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 5. – 12. sep 23 (7 nætter)
v/2 personer3.499,-

 


Hotel

Dejligt hotel med mulighed for All Inclusive
Madara Park Hotel er et hyggeligt hotel, hvor familier vil føle sig meget velkomne. Personalet gør meget ud af, at servicen er i top, og hotellet er indrettet med masser af gode faciliteter – swimmingpools, velholdte arealer, forskellige sportsaktiviteter og gratis WiFi på hele hotellet.

Både centrum med sine forlystelser og gode spisesteder og den dejlige strand med masser af vandaktiviteter ligger kun få minutters gang fra hotellet.

Madara har et stemningsfyldt poolområde, hvor du kan slappe af og slikke sol i liggestole eller svømme i de store swimmingpools for både børn og voksne. Ved poolen er der en stor og lys poolbar, hvor du kan få is om eftermiddagen. Der er også en indendørspool. På hotellet kan du desuden spille dart, bordtennis, billard, minifodbold og volleyball i højsæsonen, eller du kan træne på det lille udendørs fitness-område.

Underholdningsprogram juni-september

 

SE mere HER:


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet gode tilbud fra Billund til Golden Sands:

Fra billund: 5. – 12. sep 2023

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer eller lejebil kan bestilles hos Bravo Tours.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365