Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage ved Zadar for kun 2.999,-


5 dage ved Zadar for kun 2.999,- per person inkl. fly, 3-stjernet hotel med morgenmad og dagstur med entré og guide til Plitvicesøerne, der regnes for Europas smukkeste Nationalpark!

I Zadar får du både storbyferie og afslappet badeferie. Byen er en kroatisk by beliggende i Dalmatien ved Adriaterhavet. Fra byen kan man sejle til de omkringliggende øer, bade på mange af byens strande eller feste under åben himmel. I byen finder man labyrintlignende gader, hvor man kan lytte til musik på gadehjørnerne samt gå ture langs strandpromenaden.
Plitvicesøerne er Kroatiens største attraktion og regnes for den smukkeste nationalpark i Europa. Området byder på utrolig skønhed med betagende vandfald og søer, der falder fra den ene ned i den næste og varierer i form, størrelse og farve

SE fly og hotel HER:
Aarhus
København
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


PLITVICESØERNE

På en ferie i Zadar er det oplagt at besøge Nationalparken Plitvicesøerne. Området er en unik oplevelse og Nationalparken kom på UNESCOs verdensarvsliste i 1979 og har en størrelse på lige under 300 km2.  Et absolut must see på en ferie til Zadar!


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

AARHUS: 21. – 25. aug 23
HOTEL1.394,-
TUR701,-
FLY904,-
I ALT2.999,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.787,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.394,- pr. person.

 

københavn: 21. – 25. aug 23
HOTEL1.394,-
TUR701,-
FLY2.339,-
I ALT4.434,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.787,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.394,- pr. person.

Hotel

Rooms Margarita er et enkelt 3-stjernet hotel, der ligger i Zadar og tilbyder ophold med gratis wi-fi, aircondition, have og fælles opholdsstue.

Hotellet modtager meget flotte anmeldelser fra de tidligere gæster og prisen er inkl. morgenmad.

Zadar Lufthavn ligger 11 km fra hotellet.

 

Se mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige billetter fra Aarhus og København til Zadar:

FRA Aarhus: 21. – 25. aug 23

 

FRA københavn: 21. – 25. aug 23

 


TURE OG OPLEVELSER

Se ture og seværdigheder i og omkring Zadar og bestil nemt på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Lej f.eks. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

Se mere her

 


 

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365