Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Bygholm Park for kun 427,-


Ophold på smukke Bygholm Park for kun 427,- per person inkl. morgenmad!

Bygholm Park er en smuk gammel herregård,  der har tilhørt den danske kongefamilie og været bolig for adelsfamilier og godsejere. I dag er det er lækkert 4-stjernet hotel med 142 værelser og beliggenhed ved den skønneste natur omgivet af søer og skove. Du kan nyde roomservice fra hotellets restaurant eller nyde maden på terrassen med smuk udsigt over parken. Hotellet er indrettet i originalt 1700-tals interiør og byder på unik stemning og charme.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 854,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket svarer til 427,- per person. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


ALTERNATIVE DATOER

Der er andre datoer til billige priser på Bygholm Park. Se et udvalg her:

 
6..– 7. 813. – 14.825. – 26.8

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365