Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold i Helsingborg for kun 362,-


Ophold i Helsingborg for kun 362,- per person inkl. 3-stjernet hotel med morgenmad!

Helsingborgs hyggelige handelsgader byder på noget for enhver smag. Her finder du både de større kendte mærker, men også specialbutikkerne med unikavarer og alt i tøj, indretning og design. I centrum findes over 200 butikker og masser af hyggelige caféer og spisesteder.

Hvis du vil shoppe mere, så tag bussen eller bilen ud til det store shoppingcenter Väla Centrum der er Sydsveriges største indkøbscenter. Her finder du shoping i verdensklasse med internationale kæder og trendy lokale butikker.

 

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 723- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 362,- per person. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Hotel Good Morning + Helsingborg tilbyder gratis wi-fi, fitnesscenter,  sauna, lobbybar og restaurant. Hotellet ligger 2 km fra Helsingborgs færgeterminal og Helsingborgs hovedbanegård.

Alle de klassisk, indrettede værelser på Good Morning + Helsingborg har trægulve, fladskærms-tv og skrivebord. Restauranten på Good Morning tilbyder lokale retter med fokus på steaks.

Det store butikscenter Väla ligger 10 minutters kørsel fra overnatningsstedet.

Prisen er inkl. morgenmad.

SE MERE HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365