Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Sicilien for kun 2.082,-


8 dage på Sicilien for kun 2.082,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med pool!

Skønne Sicilien er en sand perle. Middelhavets største ø er ideel hvis du både vil nyde en badeferie på fantastiske strande og samtidig ønsker en aktiv ferie, hvor du kan vandre på vulkaner, nyde storslåede naturparker og besøge spændende kulturhistoriske monumenter.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 16. – 23.  aug 2023
HOTEL1.572,-
FLY510,-
I ALT2.082,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.143,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.572,- per person.

 


Hotel

 

NH Caltagirone Villa San Mauro har en panoramisk beliggenhed 5 minutters kørsel fra centrum af Caltagirone og tilbyder dig fremragende faciliteter, herunder gratis trådløs internetadgang og en udendørs swimmingpool. Næsten alle Villa San Mauros rummelige og elegant indrettede værelser har egen balkon med panoramaudsigt. Samtlige værelser har tv med satellitkanaler. Der er gratis trådløs internetadgang på hotellets fællesområder. Slap af på solterrassen eller tag en forfriskende dukkert i Villa San Mauros swimmingpool. I hotellets have er der en loungebar, som er perfekt til cocktails før middagen. Man kan også nyde morgenmaden udenfor. Spis på hotellets restaurant, Borgo dei Catalani, som serverer gamle sicilianske opskrifter og traditionelle favoritter.

Se mere her:

 


 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Sicilien:

FRA billund: 16. – 23.  aug 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Sicilien: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt en bil. Den kan bestilles her:

 

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

 


Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365