Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Bremen for kun 684,-


3 dages forlænget weekend i Bremen for kun 684,- per person inkl. flot hotel med central beliggenhed!

Kun få timers kørsel fra Danmark ligger en af Tysklands hyggeligste og smukkeste byer. Bremens historie går mere end 1200 år tilbage, og når du bevæger dig rundt i byens gamle kvarterer med de smalle middelaldergyder og de fredede smukke huse, føles det som om at træde direkte tilbage i tiden.
Bremen er kendt for sine mange butikker, restauranter og ølstuer, der giver byen et livligt præg, så du kan roligt glæde dig til kulturelle oplevelser, gode shoppingmuligheder og gastronomi i særklasse, år du besøger Bremen.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.367,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 684,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Bremen


Hotel

 

Det 3-stjernede PLAZA Premium Columbus Bremen tilbyder rummelige værelser med aircondition og gratis trådløs internetadgang. Det ligger overfor Bremens hovedbanegård, 10 minutters gang fra det historiske centrum.

De store værelser på PLAZA Premium Columbus Bremen har fladskærms-satellit-tv, moderne badeværelser og minibar med 1 gratis flaske mineralvand pr. ophold.

Gæsterne kan nyde gratis højhastighedsinternet på den fælles computer i lobbyen.

PLAZA Premium Columbus Bremen tilbyder en stor morgenbuffet hver morgen, serveret i morgenmadslokalet med udsigt over den naturskønne Bremer Station. Efter en dag med at udforske Bremen kan gæsterne slappe af med en drink i lobbybaren.

 

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Transport

De fleste tager turen til Bremen i bil.

Du kan dog også tage både med bus Bus eller  Tog


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365