Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Malmø for kun 759,-


3 dage i Malmø for kun 759,- per person inkl. 4-stjernet hotel med morgenmad og central beliggenhed i hjertet af byen!

Besøg Sveriges tredjestørste by, Malmø, på en dejlig storbyferie i det sydlige Sverige. Malmø er fantastisk hyggelig og indbyder til en miniferie eller et weekendophold. Byen har gennem de sidste år fået en sand ansigtsløftning og er blevet meget attraktiv med et stort shopping-, restaurant- og kulturudbud. Malmø kombinerer grønne parker og sandstrande med en rig kultur, historie og moderne kunst. Husk også at besøge det hyggelige Lilla Torg med caféer og restauranter omgivet af bindingsværkshuse fra 1600- og 1700-tallet.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.517,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 759,- per person. Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

Det 4-stjernede Best Western Plus Hotel Noble House er et miljøvenligt hotel, der ligger centralt i Malmø ved Gustav Adolfs Torg, 100 m fra Malmøs gågade, Södergatan.

Hotellet har restaurant, sauna og gratis wi-fi. De moderne værelser på Best Western Plus Hotel Noble House er individuelt indrettet og har desuden fladskærms-tv og flisebadeværelse med bruser. Tavernan Bar and Lounge byder på måltider og drinks i en international og hyggelig atmosfære. Der serveres morgenbuffet hver dag. Derudover bydes der på gratis kaffe og te døgnet rundt. Du kan gratis træne i fitnesscentret eller slappe af i saunaen på 6. sal.

 

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365