Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage på Sardinien for kun 1.542,-


5 dage på Sardinien for kun 1.542,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel!

Sardinien er Italiens andenstørste ø og byder på utallige herligheder. Her finder du både charmerende landsbyer, hvor pastelfarvede huse læner sig op ad hinanden, hvide sandstrande, små bugter og et smukt varierende landskab. Maden på øen tilberedes efter lokaldyrkede råvarer, og lokale traditioner. Duftende skaldyrspasta, oste, pølser og hjemmebagt brød er en del af øens madkultur. Vil du opleve så meget som muligt af øen, er det oplagt, at du lejer en bil eller cykel.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig! Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 21. – 25. aug 2023
HOTEL935,-
FLY607,-
I ALT1.542,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.870,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 935,- pr person.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Albergo Diffuso Il Mandorlo, der ligger i Baresa, 12 km fra Barumini Nuraghe, og tilbyder værelser med aircondition og varme. Bygningen har traditionel landlig arkitektur med stenvægge og fritliggende loftsbjælker. Samtlige værelser har fladskærms-tv og skrivebord. Der er eget badeværelse med hårtørrer og gratis toiletartikler. Samtlige værelser rengøres dagligt. Der er også fælles opholdsstue og spiseplads, der fører ud til terrassen. Der er udflugtsskranke, og gæsterne kan leje cykler på stedet. Aktiviteter, såsom vandre- og cykelture, kan nydes i det omkringliggende område.

 

Se det gode tilbud her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet super billige flybilletter fra Billund til Sardinien:

FRA Billund: 21. – 25. aug 2023


Billeje

 

Lej en bil og oplev Sardinien på egen hånd. Find tilbud på billeje her:

FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


VACCINATION

Det er en god ide at blive vaccineret når turen går til Thailand. I den forbindelse kan vi anbefale sikkervaccination.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365