Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage med all inclusive på den græske riviera for kun 2.999,-


Last minute: 8 dage med all inclusive på den græske riviera for kun 2.999,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med pool og fantastisk udsigt!

I Peloponnes på det græske fastland får man en autentisk græsk rejseoplevelse og muligheden for at opleve det historiske, kulturrige og naturskønne Grækenland. I Peloponnes finder man både smukke strande og dejlige strandpromenader, hyggelig shopping og fortræffelige restaurantmuligheder og små indbydende tavernaer!

Se tilbuddet til den græske riviera her:
Bemærk: Afrejse er i morgen! – Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.

Der er mange rejser til Grækenland at vælge mellem. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 7. – 14. jun 2023 (7 nætter)
Pris2.999,-

 


Hotel

Fantastisk beliggenhed, mange faciliteter og All Inclusive
Drømmer I om et virkelig godt resort med en helt igennem fantastisk beliggenhed lige ved havet? Så skal I vælge Ramada Loutraki Poseidon Resort. Her kombinerer hotellet de bedste faciliteter og luksus med smukke omgivelser.

Resortet har privat strand med krystalklart vand. Her er der alle muligheder for at slappe helt af eller få sig en forfriskende dukkert. I kan selvfølgelig også nyde livet ved poolområdet, gå en tur i den opvarmede indendørspool eller tilkøbe behandlinger i SPA-området, hvor der også er jacuzzi.

Der er mange aktiviteter – lige fra tennis til minigolf og fitness og basketball. Uanset, hvad I laver, skal I ikke tænke på mad og drikke – ferien er nemlig med All Inclusive, der gør ferien så behagelig som mulig. I skal blot sætte jer tilrette, nyde maden og drikkevarerne – nemmere bliver det ikke. Får I lyst, kan I også spise på hotellets græske a la carte restaurant (mod betaling), der ligger ud til vandet. Der er også en a la carte-restaurant på det fem-stjernede nabohotel Wyndham, hvor I kan forkæle jer selv med en lækker middag (mod betaling).

Er I mere til oplevelser, så har I mange spændende attraktioner inden for rækkevidde. Tag med på udflugt eller lej en bil – I må ikke snyde jer selv for at se Korinthkanalen, Athen eller nogle af de antikke seværdigheder, der ligger midt i mellem.

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til Peloponnes i juni måned.

 

FRA Billund: 7. – 14. jun 2023

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


Indtryk


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365