Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Aegina for kun 2.499,-


1 uge på Aegina for kun 2.499,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med morgenmad, pool og beliggenhed lige ved stranden!

Aegina er lille græsk ø, der ligger i den Saroniske bugt tæt på Athen. Øen er frugtbar med smuk natur og med en idyllisk placering i bugten. På trods af øens størrelse og blot 13.000 indbyggere, så har den meget at byde på og er et yndet udflugtsmål for Athens indbyggere. Ikke uden grund, da du her finder hyggelige tavernaer, fantastiske strande og flere kulturelle seværdigheder!

 

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Bravo Tours har mange rejser at vælge imellem til Grækenland. Se flere her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 8. – 15. jun 23 (7 nætter)
v/2 personer2.499,-

 

Billund: 15. – 22. jun 23 (7 nætter)
v/2 personer2.599,-

 

 


Hotel

Familievenligt hotel lige ved stranden i Aegina by

Er du på udkig efter et familievenligt hotel i Aegina by, så kan du stoppe din søgen her. Hotel Klonos Anna er et hyggeligt hotel lige ved stranden.

Hotellet er familiedrevet, og du får utrolig god service, gæstfrihed og behagelig atmosfære her. Hotellets personale gør alt, hvad de kan, for at du skal føle dig hjemme her.

I løbet af dit ophold kan du nyde de fine faciliteter, hotellet tilbyder. Der er et skønt poolområde med dejligt, bløde solstole, du kan læne dig tilbage i og nyde solens stråler. Hvis du er til saltvand, ligger der en klippestrand kun 50 m. fra hotellets matrikel.

Dit ophold er med morgenmad, og på hotellet findes en a la carte restaurant, hvor du kan nyde et dejligt måltid. I poolbaren kan du købe en kølende forfriskning, og den lette sult kan stilles i snackbaren. Hotellet er placeret i et dejligt område i Aegina by med mange gode, græske restauranter inden for rækkevidde. Byens mange kulturelle seværdigheder ligger også kun en lille gåtur væk.

Når du rejser til Aegina, lander du i Athen Lufthavn og bliver kørt til Piræus havn. Køreturen tager ca. 50 min. Herfra venter en times færgetur til Aegina by, hvorfra du transporteres til dit valgte hotel.

 

SE mere HER:


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet gode tilbud fra Billund til Aegina:

Fra billund: 8. – 15. jun 2023

Indtryk
Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365