Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Bremen for kun 655,-


3 dages forlænget weekend i Bremen for kun 655,- per person inkl. flot 4-stjernet hotel med god beliggenhed!

Kun få timers kørsel fra Danmark ligger en af Tysklands hyggeligste og smukkeste byer. Bremens historie går mere end 1200 år tilbage, og når du bevæger dig rundt i byens gamle kvarterer med de smalle middelaldergyder og de fredede smukke huse, føles det som om at træde direkte tilbage i tiden.
Bremen er kendt for sine mange butikker, restauranter og ølstuer, der giver byen et livligt præg, så du kan roligt glæde dig til kulturelle oplevelser, gode shoppingmuligheder og gastronomi i særklasse, år du besøger Bremen.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.310,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 655,- per person.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Bremen


Hotel

 

Det 4-stjernede hotel Bremen Courtyard ligger lige ved siden af ​​Bremens hovedbanegård og kun 200 m fra messecentret Messe. Det tilbyder lydisolerede værelser, en døgnåben butik og gratis fitnessfaciliteter.
Courtyard by Marriott Bremen ligger i en historisk bygning og har værelser og suiter med aircondition, te- og kaffefaciliteter, fladskærms-tv og internetforbindelse via kabel.

Der serveres komplet morgenbuffet på Bremen Courtyard by Marriott. Lloyd Bar & Restaurant serverer populære Bremen-specialiteter og amerikanske retter.

Parkering på stedet er tilgængelig på Bremen Courtyard by Marriott. Bürgerpark Park ligger 400 m derfra. Bremens centrum kan nås inden for 10 minutter til fods.

 

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Transport

De fleste tager turen til Bremen i bil.

Du kan dog også tage både med bus Bus eller  Tog


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365