Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Hamborg for kun 977,-


3 dages forlænget weekend i Hamborg for kun 977,- per person inkl. populært 4-stjernet hotel med morgenmad og central beliggenhed!

Kun en kort køretur fra Danmark ligger Tysklands næststørste by Hamborg. Byen bliver ofte kaldt “Nordeuropas Venedig”, da den bliver gennemskåret på kryds og tværs af utallige kanaler og floden Elben. Hamborg er som skabt til en weekendrejse. Her finder du et mix af klassiske gamle bygninger og ny vovet arkitektur og byen er lige noget for dig, hvis du er til shopping, kulturoplevelser eller bare nyder at opleve en energisk storby med sin helt egen karakter.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.954,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 977,- per person. Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i det anmelderroste 4-stjernede Best Western Plus Hotel Böttcherhof, der ligger centralt i Hamborg. Hotellet tilbyder rummelige værelser med elegante møbler, stort fladskærms-tv, minibar og te- og kaffefaciliteter.

Hotellet har desuden et stort spa-område med bl.a. 2 saunaer, et eukalyptusdampbad og et fitnessrum med 13 Technogym-maskiner. Det har også et Kneipp-badekar, multisensoriske brusere og afslapningsrum.

Se mere til hotellet her:

 

Læs videre efter annoncen

Annonce

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Hamborg. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365