Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Korfu i sommerferien for kun 3.151,-


15 dage på Korfu i sommerferien for kun 3.151,- per person inkl. fly og godt lejlighedshotel med pool og god beliggenhed!

På Korfu får du en skøn sol- og badeferie med utallige dejlige strande og lyseblåt vand. Ud over strandene byder øen på smuk natur, hyggelige små byer og seværdigheder som klostret i Paleokastritsa, det arkæologiske museum i Korfu by og det berømte palads Achillion.

SE det gode tilbud HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre forskelle på priser på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

AArhus: 23. jun – 7. jul 2023 (14 NÆTTER)
HOTEL2.449,-
FLY702,-
I ALT3.151,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.897,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.449,- per person.

 


Hotel 

Rising Sun ligger blot 2 km fra badebyen Benitses og tilbyder swimmingpool omgivet af frodige grønne områder. Ferieboligerne har egen balkon med udsigt over havet og haven.

Ferielejlighederne på Rising Sun har aircondition og tekøkken med køleskab. De har alle fladskærms-tv og gratis trådløs internetadgang. Der er desuden eget badeværelse med bruser.

Gæsterne kan slappe af ved swimmingpoolen med gratis liggestole og parasoller. Der er gratis WiFi overalt på ejendommen.

Der ligger et busstoppested inden for 300 meter fra ejendommen, og der kører taxier døgnet rundt fra komplekset til øens lufthavn, havn og centrum. Benitses’ centrum ligger 1,5 km derfra og byder på mange caféer og taverner. Den største by Korfu ligger 13 km derfra. Der tilbydes gratis parkering.

 

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Vi har på vores flysøgningsmaskine fundet billige billetter fra Aarhus til Korfu:

FRA aarhus: 23. jun – 7. jul 2023

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Korfu. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Lej evt. en bil og udforsk den smukke ø på egen hånd. Den kan bestilles her. Tilpas dato og tider, så de passer med dine flytider.

SE MERE HER:

 


Korfu


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flerevoksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer en lille taske, men håndbagage eller bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365