Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Comwell Sport Rebild Bakker for kun 350,-


Ophold på det 4-stjernede Comwell Sport Rebild Bakker for kun 350,- per person inkl. overnatning, morgenmad og adgang til pool, sauna og sportsfaciliteter!

Comwell Sport Rebild Bakker ligger midt i den smukke nationalpark Rebild Bakker i Himmerland. Hotellet er kun 20 minutter fra Aalborg og byder på super gode sportsfaciliteter som f.eks. tennis, bordtennis, svømning i åben sø, petanque og fantastiske ruter til vandre-, jogging- og mountainbiketure. Comwell Sport Rebild Bakker er dermed et oplagt valg til dig, der ønsker at kombinere en aktiv ferie med afslapning og god mad i naturskønne omgivelser.
Comwell Sport Rebild Bakker har 151 velindrettede dobbeltværelser – alle med privat balkon eller terrasse med udsigt over det bakkede naturlandskab, der omgiver hotellet.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 699,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 350,- per person. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365