Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Kellers Park for kun 560,-


Ophold på det smukke Kellers Park ved Vejle Fjord for kun 560,- per person inkl. morgenmad!

Comwell Kellers Park er kåret til Danmarks Bedste Hotel og ligger i et naturskønt område med udsigt over Vejle Fjord. Når man parkerer bilen i den rummelige gårdsplads mærker man straks, at man er kommet til et ekstraordinært sted. Hotellet er beliggende i elegante nyrenoverede 1900-tals bygninger. Saunaer, swimmingpools og udendørs jacuzzi på stedet udgør en del af AquaSpa. Du kan blandt andet bestille behandlinger, yoga, fodbad og tropisk brus. Forkæl dig selv og få glæde af den fantastiske stemning skabt gennem det stilrene design og smukke naturomgivelser.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.120,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 560,- per person.


ALTERNATIVE DATOER

Der er andre datoer til gode priser på Kelllers Park. Se et udvalg her:

 
7.–8.maj28.–29. maj12.–13. jun

Læs videre efter annoncen

Annonce

 


Hotel

Comwell Hotel Kellers Park Vejle, som har til huse i en elegant bygning fra begyndelsen af 1900-tallet, byder på gourmet-restaurant samt udsigt til Vejle Fjord. Der tilbydes gratis parkering, gratis WiFi samt gratis adgang til fitnesscenteret. Samtlige værelser er indrettet med luksuriøse Hästens-senge samt LCD-tv. Aircondition, satellit-tv samt pudemenu er standardudstyr på Comwell Kellers Park Vejle. Nogle af værelserne omfatter balkon eller terrasse med fjordudsigt. Samtlige værelser er udstyret med fjernbetjente persienner. I Restaurant Waehlert serveres der danske og internationale retter samt en række udsøgte vine. I brasseriet på Kellers Parks tilbydes der lettere anretninger. Man kan købe adgang til spaen som omfatter saunaer, pools og udendørs spabade. Der tilbydes desuden forskellige behandlinger, fodbade og tropiske brusere. Adgangskort til spaen kan købes i receptionen.



Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365