Vi finder de bedste rejsetilbud

Wellnessophold på Viking Aqua Spa & Wellness for kun 786,-


Wellnessophold på prisvindende Hotel Viking Aqua Spa & Wellness for kun 786,- per person inkl. morgenmad og spa-adgang med havudsigt!

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness er beliggende kun 300 meter fra Kattegat i udkanten af den idylliske købstad Sæby. Hotellets unikke faciliteter, den hyggelige atmosfære og perfekte beliggenhed nær skov og strand er et perfekt udgangspunkt for et vellykket ophold.
Hotel Viking Aqua Spa & Wellness tilbyder bl.a. stort opvarmet wellnessbassin med boblezone, massagestråler & paddehat, to store spabassiner, saunaer, dampbad, koldtvandsbassin, rotunde med modstrømsanlæg og ikke mindst udendørs spabad på taget samt stort saltvandsbassin med udsigt over Kattegat!

Se det gode tilbud her

Bemærk: Prisen for opholdet er 1.121,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 561,- per person. Entré til spa købes direkte hos hotellet og koster 225,- per person, hvilket er inkluderet i vores pris.


ALTERNATIVE DATOER

Der er andre datoer til billige priser på Hotel Viking Aqua Spa & Wellness. Se et udvalg her:

 
23. – 24. apr14. – 15.maj25. – 26.maj

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

7. – 8. maj 2023
HOTEL561,-
SPA225,-
I ALT786,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Prisen for opholdet er 1.121,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 561,- per person. Entré til spa købes direkte hos hotellet og koster 225,- per person, hvilket er inkluderet i vores pris.

 


Hotel

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365