Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Birmingham for kun 967,-


4 dages forlænget weekend i Birmingham for kun 967,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med pool og spa!

Birmingham var engang en småkedelig industriby men har udviklet sig til en af Englands mest populære storbyer. Byen er kendetegnet ved et væld af smukke kanaler (flere end Venedig), der danner rammerne om et farverigt kulturliv. Her finder du utallige pubber og restauranter, masser af shoppingmuligheder og ny arkitektur side om side med smukke ældre bygninger.

SE det gode tilbud HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 20. – 23. apr 2023
HOTEL789,-
FLY178,-
I ALT967,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.578,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 789,- per person.

Hotel

 

Det 4-stjernede Mercure Birmingham West Hotel har en perfekt beliggenhed; kun 5 miles fra Birmingham City Centre er den perfekte base for at udforske Birmingham og dets omkringliggende områder.

Hotellet tilbyder gratis parkering, gratis Wi-Fi og gratis brug af Health & Fitness Club, med dets veludstyrede gymnastiksal, indendørs swimmingpool, spabad, sauna og dampbad.

Værelserne på Mercure Birmingham West Hotel er stilfulde og rummelige med fladskærms-satellit-tv, opholdsområde og elegante, moderne badeværelser og kan prale af friske, livlige farver og tekstiler. Alle værelser har te- og kaffefaciliteter og strygefaciliteter.

Se meget mere til hotellet her:

 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Birmingham:

FRA Billund: 20. – 23. apr 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Birmingham: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her:

SE mere HER:

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365