Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Le Meridien for kun 778,-


Ophold i Hamborg på det lækre 5-stjernede designhotel Le Meridien for kun 778,- per person inkl. morgenmad og fri adgang til spaområdet med opvarmet indendørs pool, døgnåbent fitnesscenter og dampbad.

Kun en kort køretur fra Danmark ligger Hamborg, der er Tysklands næststørste by. Byen bliver ofte kaldt “Nordeuropas Venedig”, da den bliver gennemskåret på kryds og tværs af utallige kanaler og floden Elben. Hamborg er som skabt til en weekendrejse. Her finder du et mix af klassiske gamle bygninger og ny vovet arkitektur og byen er lige noget for dig, hvis du er til shopping, kulturoplevelser eller bare nyder at opleve en energisk storby med sin helt egen karakter.

Vi har fundet et godt tilbud på designhotellet Le Meridien, der ligger centralt i Hamborg og bl.a. byder på en fantastisk panoramaudsigt over søen Außenalster.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.555,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 778,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Designhotellet Le Méridien Hamburg ligger midt i byen med en fantastisk udsigt til søen Außenalster. Du kan spise på Heritage Restaurant and Bar på 9. sal og frit benytte helseklubben med fitnesscenter og pool. Hotellet har også gratis wi-fi overalt.

De moderne indrettede værelser på Le Méridien Hamburg har aircondition, trægulv eller gulvtæppe, fladskærms-tv, faciliteter til at lave varme drikke samt elegant badeværelse med badekar eller bruser. Du får desuden gratis adgang til forskellige online-aviser og -magasiner.

Heritage Restaurant and Bar serverer international morgenbuffet hver dag. Restauranten har fantastisk panoramaudsigt over søen Außenalster og Hamborgs bymidte. Du kan også vælge at spise aftensmad på restauranten som har specialiseret sig i moderne fusionsretter med inspiration fra de asiatiske og franske køkkener samt bøffer der tilberedes i den 800° varme Southbend-ovn.

Spaområdet Emotion på 450 m² er det oplagte sted at slappe af. Det har opvarmet, indendørs pool, døgnåbent fitnesscenter og dampbad. Du kan også bestille behandlinger og massage. Hotellet har endvidere moderne lobby med skrivebord og dagsbar.

Hamborgs hovedbanegård ligger 10 minutters gang fra hotellet. Der ligger et varieret udvalg af butikker, museer og restauranter under 10 minutters gang derfra.

 

Læs videre efter annoncen

Annonce

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Hamborg. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365