Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Wroclaw for kun 1.601,-


4 dage i luksuslejlighed i Wroclaw for kun 1.601,- per person inkl. fly og 100 m2 Apartment Deluxe i lækkert 5-stjernet lejlighedshotel med suveræn udsigt!

Sky Tower Apartments tilbyder eksklusive luksuslejligheder i Polens højeste bygning. Her kommer du til at bo omkring 200 meter over jorden med en fuldstændig vanvittig flot udsigt. De luksuriøse lejligheder er designet med de fineste detaljer og materialer for at sikre dig den bedste komfort, og i bygningen finder du ligeledes spa- og fitnessfaciliteter.
Lejlighederne ligger i Wroclaw, der er en af de ældste og mest spændende byer i Polen. Byen er mere end 1000 år gammel og mange steder i byen støder man på monumenter over byens spændende historie. Besøg f.eks. en af Europas ældste restauranter Piwnica Świdnicka, der menes at være åbnet omkring år 1273 eller en af Wroclaws mange andre restauranter, barer eller natklubber.

Lejlighedshotellet har flere forskellige lejligheder at vælge imellem. Vi har på hotels.com taget udgangspunkt i en Apartment Deluxe på 100 m2.

SE fly og det flotte hotel HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 16. – 19.  apr 2023 (3 NÆTTER)
HOTEL1.411,-
FLY190,-
I ALT1.601,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.822,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.411,- per person. Vi har taget udgangspunkt i en Apartment Deluxe på 100 m2.

 


Hotel

 

 

Apartaments in Sky Tower ligger i Wrocław og tilbyder stilfulde lejligheder med concierge-service i Polens højeste bygning, som er 212 m høj og har 51 etager. Overnatningsstedet ligger 1 km fra Wrocław Philharmonic og 2,3 km fra markedspladsen.

Alle lejlighederne har udsigt til byen, opholdsområde med tv samt badeværelse. I køkkenet er der kogeplader, mikrobølgeovn og køleskab.

Morgenmaden serveres i restauranten Alyki på stedet. Der er også en bar. Du kan få leveret dagligvarer til lejligheden ved forespørgsel.

Der er desuden spa, fitnesscenter og bowlingbane i bygningen som du kan benytte mod tillægsgebyr. Hvis du har lyst til at tage på tur i lokalområdet, kan du besøge Musical Theatre Capitol, 1,1 km fra stedet, eller Wrocławs hovedbanegård, 1,3 km derfra. Wrocław – Copernicus Lufthavn ligger 10 km fra overnatningsstedet.

Bemærk at der er flere forskellige lejligheder at vælge imellem. Vi har taget udgangspunkt i en Apartment Deluxe på 100 m2.

 

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Wroclaw:

FRA billund: 16. – 19.  apr 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Wroclaw: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt en bil. Den kan bestilles her:

 

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365