Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Toscana for kun 856,-


4 dage i Toscana for kun 856,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med skøn beliggenhed!

Høje cypresser, oliventræer, pinjetræer, vinstokke, et landskab med bløde bakker og middelalderarkitektur, er blot noget af det, som kendetegner Toscana. Renæssancen, verdenskunsten, maden og ikke mindst vinen er andre ting som lokker ved området. Billeder af Toscana er altid smukke, og Toscana lever op til den virkelighed, som vises i billederne – der er smukt, dragende, opslugende og indbydende.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på fly og hotel blive helt færdig!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

BILLUND: 22. – 25. apr 2023
HOTEL532,-
FLY324,-
I ALT856,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.064,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 532,- per person.

 


Hotel

 

Dette resort ligger på landet i Toscana, kun 1,5 km fra den lille landsby Borgo Magliano. Det har en sæsonåben udendørs swimmingpool og sportsfaciliteter samt en traditionel restaurant og pizzeria og byder på funktionelle hotelværelser og lejligheder. Parkering tilbydes uden beregning.

Samtlige værelser har et køligt klinkegulv, aircondition, køleskab og tv. Lejlighederne har desuden et fuldt udstyret tekøkken. Der tilbydes gratis wi-fi i lobbyen.

Der arrangeres underholdning på Borgo Magliano Resort om sommeren. Der arrangeres desuden forskellige turneringer i tennis og 5-mands fodbold. Man kan også spille bordtennis på stedet.

Resort Borgo Magliano ligger 22 km fra Orbetello, 25 km fra Argentario og 45 km fra både Saturnia og de varme kilder i Cascate del Mulino. Resortet ligger på en bakketop med panoramaudsigt over området.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Pisa:

FRA billund: 22. – 25. apr 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Pisa: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


BIL

 

Det er oplagt at leje bil og opleve Toscana på egen hånd. Det kan bestilles her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365