Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Steigenberger Alsik Hotel & Spa for kun 940,-


Ophold på luksuriøse Steigenberger Alsik Hotel & Spa for kun 940,- per person inkl. morgenmad og adgang til Alsik Spa Pool!

Det smukke Alsik er et af Danmarks mest spændende hoteller. Fra de stilfulde og topmoderne værelser og suiter er der udsigt over både Sønderborg by og et af de smukkeste fjordlandskaber i Danmark. På hotellet venter dig en verden af oplevelser i luksuriøs, hyggelig og afslappet atmosfære. Gå på opdagelse i Alsik Nordisk Spa & Wellness, med flere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser fordelt på 4.500 kvadratmeter og fire etager. Eller forkæl sanserne med gastronomi i særklasse i Alsiks tre restauranter, der alle er udviklet og ledes af den anerkendte topkok Jesper Koch.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Prisen for opholdet er 1.289,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 645,- per person. Entré til Alsik Spa Pool købes direkte hos hotellet og koster 295,- per person., hvilket er inkluderet i vores pris.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

9. – 10. apr 2023
HOTEL645,-
SPA295,-
I ALT940,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Prisen for opholdet er 1.290,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 645,- per person. Entré til Alsik Spa Pool købes direkte hos hotellet og koster 295,- per person., hvilket er inkluderet i vores pris.


Hotel

 

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365