Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Bremen for kun 712,-


3 dages forlænget weekend i Bremen for kun 712,- per person inkl. 4-stjernet boutiquehotel med morgenmad og central beliggenhed!

Kun få timers kørsel fra Danmark ligger en af Tysklands hyggeligste og smukkeste byer. Bremens historie går mere end 1200 år tilbage, og når du bevæger dig rundt i byens gamle kvarterer med de smalle middelaldergyder og de fredede smukke huse, føles det som om at træde direkte tilbage i tiden.
Bremen er kendt for sine mange butikker, restauranter og ølstuer, der giver byen et livligt præg, så du kan roligt glæde dig til kulturelle oplevelser, gode shoppingmuligheder og gastronomi i særklasse, år du besøger Bremen.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.424,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 712,- per person.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Bremen


Hotel

 

Vienna House Easy Bremen ligger i hjertet af hansestaden, nær hovedbanegården i Bremen. Derfra er du inden for få minutters gang i den smukke gamle bydel!

Boutiquehotellet Vienna House Easy Bremen åbnede i oktober 2018 og tilbyder moderne og veludstyrede værelser og studiolejligheder i hjertet af Bremen. Alle værelser har komfortable senge og siddepladser samt aircondition, radio, tv og gratis Wi-Fi. På badeværelset finder du udover toilet og bruser også hårtørrer og makeup-spejl. De fleste værelser er desuden udstyret med tekøkken med køleskab, kaffemaskine, elkedel og mikroovn. Om morgenen kan du starte dagen med en solid morgenmad. Hvis maven begynder at rumle om aftenen, kan du tage på hotellet for små snacks. Hotellets hjerte er STUEN, indrettet som en stue, hvor man straks føler sig hjemme. Et bibliotek, siddeområder og bænke giver dig mulighed for at afslutte dagen med kaffe eller te i en hyggelig atmosfære. Hotellet har også et fitnessrum, som du kan benytte gratis.

Vienna House Easy Bremen ligger i umiddelbar nærhed af hansestadens hovedbanegård, hvorfra du kan komme til lufthavnen på kun 30 minutter med offentlig transport. Vil du besøge bymusikanterne i Bremen? Disse ligger kun 1 km fra hotellet og udgør den ideelle base, hvorfra man kan udforske den historiske bymidte.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Transport

De fleste tager turen til Bremen i bil.

Du kan dog også tage både med bus Bus eller  Tog


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365