Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekendophold i Ebeltoft for kun 448,-


Weekendophold i Ebeltoft for kun 448,- per person inkl. overnatning på 3-stjernet hotel med morgenmad!

Ebeltoft er en af Danmarks ældste og mest charmerende købstæder – beliggende midt i et enestående naturområde! Byen har bevaret sit gamle middelalderpræg via de snævre, charmerende brostensgader med gamle og skæve bindingværkshuse og gårdhaver. Bykernen byder også på  butikker og restauranter og i det hyggelige havnemiljø, finder du mange spændende forretninger og kunstnerværksteder, gode spisesteder og flere seværdigheder.
Ebeltofts hovedattraktion er Fregatten Jylland, hvor du kan opleve det autentiske sus fra den historiske fregat, der overlevede 18 fuldtræffere i Slaget ved Helgoland. Det har sejlet som kongeskib og på togter til eksotiske øer. I dag fremstår fregatten dag som et ualmindeligt flot orlogsfartøj med 42 kanoner ombord.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 895,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket svarer til 448,- per person.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

Ebeltoft Park ligger blot 100m fra stranden og tilbyder gratis trådløs internetadgang og gratis parkering. Værelserne på Ebeltoft Park Hotel har tv, opholdsområde og eget badeværelse med bruser. Prisen er inkl. morgenmad.

Se mere her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 895,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket svarer til 448,- per person.


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365