Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger i Hua Hin for kun 7.999,-


2 uger i Hua Hin for kun 7.999,- per person inkl. fly og flot 3.5-stjernet strandhotel med morgenmad, pool og beliggenhed direkte på stranden!

Kun få timers kørsel fra Bangkok ligger danskernes foretrukne feriemål i Thailand. Hua Hin byder på dejlige sandstrande, gode oplevelsesmuligheder og en autentisk thailandsk charme. Hua Hin er derfor velegnet for alle, både børnefamilier og par.

Se det gode tilbud her:
Fra_KøbenhavnFra Aalborg
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 4. – 20. dec 23
Pris per person7.999,-

 

Fra Aalborg: 4. – 20. dec 23
Pris per person8.899,-

 


Hotel

 

 

Hyggeligt strandhotel med skøn have
Centra by Centara Cha-Am Beach Resort Hua Hin er renoveret i 2020 og ligger lige ved stranden ud til den Thailandske bugt. Hotellet ligger nord for Hua Hin på et privat strandafsnit, og er det perfekte valg, hvis du ønsker en afslappende ferie i rolige, autentiske omgivelser.
På hotellet får du moderne, renoverede faciliteter, som ligger rammerne for den perfekte ferie, ligegyldigt om du rejser som familie, par eller alene. Hotellets dejlige pool-område er samlingspunktet, og det ligger ned mod havet med en smuk udsigt over bugten. Slap af på en af de mange liggestole rundt om poolen eller snup en forfriskende dukkert – det er da ferie! Du kan også let gå til havet eller nyde en kølig drink i pool- eller strandbaren.
Hotellet har også et spacenter, CENSE by Spa Cenvaree, hvor der er plads til masser af selvforkælelse med massage, kropsbehandling og wellness. Ønsker du at passe din træning, klarer du det let i hotellets CENFIT Fitness Centre med forskellige træningsfaciliteter.
Det er også let at forkæle sig selv med både god mad og drikke på hotellet. Besøg fx hotellets skybar, Stars, der har en smuk udsigt ud over havet og Hua Hin. Nede ved stranden serverer Sands Restauranten friskfanget seafood fra Siam Bugten.
Rejser du med børn, er der en dejlig børnepool, samt et tårn med vandrutsjebane. Der er også en international børneklub, Nemo Kids Club.
Hotellet er et oplagt valg, hvis du ønsker en dejlig og hyggelig ferie med moderne faciliteter og autentisk atmosfære.

Sådan bor du
Superior-værelse
På Centra by Centara Cha-Am Beach Resort Hua Hin bor du på velindrettede og nyrenoverede Superior-værelser. Alle værelser er 24 m2 og har møbleret balkon med udsigt til poolen eller lokalområdet. Værelserne er udstyret med tv med satellitkanaler, telefon, gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter, minibar og safebox. Badeværelset er indrettet med bruser. På værelset kan der bo op til 3 voksne, eller 2 voksne og 1 barn op til 11 år.

Pension
Morgenmaden er inkluderet i dit ophold, som nydes i Sea-breeze-restauranten. Til frokost og aftensmad har restauranten et a la carte-menukort med et godt udvalg af både lokale og internationale retter.

Se mere her:
Fra_AalborgFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet meget gode tilbud fra Aalborg og København til Hua Hin:

Fra: København: 4. – 20. dec 23

 

Fra Aalborg: 4. – 20. dec 23

 


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365