Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Stavanger for kun 1.960,-


4 dage i Stavanger for kun 1.960,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel!

Området omkring Stavanger er fuldt af enestående naturperler. Tag på et fjordcruise ind i Lysefjorden eller på vandring til Preikestolen, der er blevet kaldt et af verdens mest spektakulære udsigtspunkter af både CNN og Lonely Planet. Besøg f.eks. også Månafossen, det største vandfald i Rogaland-regionen med et frit fald på 92 meter. Synet af vandfaldet, der strømmer ud ad klippen og ned i søen er som taget ud af et eventyr og er absolut vandreturen dertil værd.

SE det gode tilbud HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig! Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 20. – 23.  juli 2023 (3 NÆTTER)
HOTEL1.012,-
FLY948,-
I ALT1.960,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.023,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.012,- per person.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Hotel St Svithun, der ligger blot 3 km fra Stavanger og 15 minutters gang fra Mosvannet-søen, tilbyder lyse værelser med aircondition, fladskærms-tv og køleskab. Der er gratis trådløs internetadgang samt en café med sydvendt terrasse.

Café Morgenrød serverer internationale og norske retter tilberedt med årstidens lokale råvarer. Måltiderne kan nydes på terrassen om sommeren. Den døgnåbne lobbybutik, Lyst, sælger dagligvarer, snacks og lettere anretninger.

Gæsterne kan gå til Paradis Station på 10 minutter, og det tager 10 minutter at køre til Norges største shoppingcenter, Kvadrat. Den nærliggende Vålandskogen er et populært udflugtsmål til vandreture.

 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Stavanger:

FRA KØBENHAVN: 20. – 23.  juli 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Stavanger: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Preikestolen/Stavanger


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her:

SE mere HER:

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365