Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Poznan for kun 1.214,-


4 dages forlænget weekend i Poznan for kun 1.214,- per person inkl. fly og luksuriøst 5-stjernet hotel!

Polens 5. største by har meget at byde på! Først og fremmest den gamle markedsplads med de smukke, historiske og pastelfarvede huse og snævre gyder der er spækket med billige restauranter og cafeer. Byen byder blandt meget andet også på afslappet atmosfære, moderne shoppingcentre med billige priser, grønne parker og flotte hoteller.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 13. – 16. apr 2023 (3 NÆTTER)
HOTEL1.016,-
FLY198,-
I ALT1.214,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 2.031,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.016,- per person.

 


Hotel

 

City Park Hotel & Residence ligger 1 km fra Poznań Internationale Messecenter og 220 m fra Hala Arena. Overnatningsstedet omfatter 2 bygninger – den ene med direkte adgang til wellnessområdet, restauranten og baren, og den anden med direkte adgang til Ułan-bryggeriet og Cappuccina Café. Der er gratis wi-fi overalt.

Alle de luksuriøse værelser og suiter på City Park har 40-tommers lcd-tv og skrivebord. De har desuden alle behageligt opholdsområde samt elegant badeværelse med badekar. De er også alle lydisoleret og har aircondition. Suiterne har fuldt udstyret tekøkken.

Du kan spise et måltid på restauranten Cucina som har fået en pris af Gault & Millau-guiden, eller du kan smage ​på en af de ​2000 whiskytyper på Whisky Bar 88.

Hotellet har desuden swimmingpool, dampbad og tørsauna, saltgrotte og massagesalon.

City Park Hotel & Residence ligger 3 km fra den gamle rådhusplads og cirka 2 km fra kunst- og butikscentret Stary Browar.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Poznan:

FRA billund 13. – 16. apr 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Poznan: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365