Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Side med all inclusive for kun 3.660,-


1 uge i Side med all inclusive for kun 3.660,- per person inkl. fly og 5-stjernet hotel med flere pools, vandrutsjebaner og god beliggenhed!

Side er et charmerende og hyggeligt rejsemål. Byen ligger mellem Antalya og Alanya og her kan man nyde de fantastiske badestrande og de dejlige restauranter og caféer, der ligger langs strandpromenaden. I den gamle bydel støder man på charmerende stenhuse og i området omkring Side kan man finde flere spændende historiske attraktioner.

Se de gode tilbud til Side her:
KøbenhavnFra_BillundFra_Aalborg
Bemærk: Der skal evt. klikkes til siden på Sunweb og vælges den rigtige dato for at opnå den bedste pris.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Fra København: 13. – 20. apr 23 (7 nætter)
Pris3.660,-

 

 

Fra Billund: 13. – 20. apr 23 (7 nætter)
Pris4.214,-

 

 

Fra Aalborg: 9. – 16. apr 23 (7 nætter)
Pris4.665,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Hotel Dream World Aqua, dr ligger i den tyrkiske ferieby Side. Du kan sagtens nå stranden til fods, men foretrækker du at springe gåturen over, kan du i stedet tage den gratis shuttleservice. Og er du mere til en dag med shopping end strandtur, kan du besøge det store indkøbscenter, lige over for hotellet.
En ubekymret ferie går naturligvis hånd i hånd med god mad. Med en buffetrestaurant, flere à-la-carte-restauranter og en snackbar har du masser af kulinariske valgmuligheder her, og du vælger selv, om du har lyst til at sætte tænderne i lokale eller internationale retter.
Som navnet måske allerede har afsløret, er Hotel Dream World Aqua et sandt paradis for vandhunde! De skønne pools og farverige rutsjebaner, giver dig straks lyst til at tage en dukkert! Der er dog også masser at give sig til på land; hvad med et spil tennis, volleyball eller billard? Underholdningsteamet arrangerer desuden dagligt sjove aktiviteter, og når energien er brugt op, kan du genoplade dine batterier i spaen.

Se mere her:
København Fra_Billund Fra_Aalborg

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes på Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i omkring Side. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:

 


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365