Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på luksuriøse Das James for kun 727,-


Ophold på luksuriøse Das James for kun 727,- per person inkl. morgenmad og 2.000 m2 stort wellness-område på 3 etager med spa, sauna og og 21 meter lang rooftop-pool med betagende udsigt over Flensborg Fjord og den danske kystlinje.

Das James er et nyt og luksuriøst hotel direkte ved Flensborg Fjord.  Hotellets Spa “Five Senses” på over 2.000 m², er fordelt på tre etager og rummer bl.a. saunaer, rooftop-pool, terrasser samt hyggelige hjørner, hvor der kan slappes af i fred og ro. Fra hotellet kan du nyde den imponerende panorama-udsigt over Flensborg fjord og de 81 værelser og suiter på er moderne og hjemligt indrettet med sans for hyggelige detaljer.

Byen Flensburg ligger umiddelbart syd for grænsen til Danmark og er en charmerende by med et hyggeligt havnemiljø, masser af forretninger og historie. De nyrenoverede gågader strækker sig gennem den indre by med flotte husfacader, mange butikker og caféer. Flensborg hørte til Danmark i mere end 400 år og meget i byen foregår på både dansk og tysk.

Se det flotte hotel her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.453,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 727,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

 

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365