Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage med ultra all inclusive i Kusadasi for kun 3.823,-


8 dage med ultra all inclusive i Kusadasi for kun 3.823,- per person inkl. fly og super lækkert 4-stjernet hotel med pool, kæmpe vandland, wellnesscenter og beliggenhed lige ved stranden!

Kusadasis særlige stemning og smukke natur gør byen til favoritrejsemål for mange rejsende til Tyrkiet, som hvert år vælger at holde deres ferie i netop denne by. Kusadasi er kendt for gode indkøbsmuligheder, fine strande, en ny marina, et charmerende og livligt natteliv og meget gode forbindelser til områdets øvrige historiske seværdigheder. Når du rejser til Kusadasi, får du utallige muligheder for uforglemmelige oplevelser med venner og familie. Her er de historiske rammer, den traditionelle atmosfære og den hyggelige feriestemning alt sammen er med til at gøre Kusadasi til en ferie, du ikke vil glemme.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Sunweb har mange rejser at vælge imellem til Tyrkiet. Se dem alle her.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 6 – 13. maj 23 (7 nætter)
v/2 personer3.823,-

 

billund: 6 – 13. maj 23 (7 nætter)
v/2 personer4.045,-


Hotel

På Hotel Atlantique Holiday Club vil du ikke mangle noget som helst! Hotellets beliggenhed er ideel; du skal blot gå gennem den smukke palmehave, og så er du på sandstranden, hvor du kan slappe af på de komfortable liggestole med en drink fra strandbaren. Har du lyst til at udforske lidt? Fra hotellet kan du tage dolmusen til hjertet af Kusadasi, hvor du kan shoppe i de store basarer eller besøge både den gamle og moderne del af byen.

På selve hotellet er der også masser at give sig til. Børnene vil have mange timers sjov med underholdningsteamet, der arrangerer de sjoveste aktiviteter i løbet af dagen. Aquaparken er prikken over i’et. Her kan de give den gas på ikke mindre end 14 rutsjebaner og andet vandsjov. Mens børnene hygger sig i vandlandet, kan du lade dig forkæle i wellnesscentret. Hvad foretrækker du; sauna, hammam eller massage?

Nyd det store udvalg af internationale retter, eller lad dig overraske på à la carte-restauranterne, hvor du kan sætte tænderne i retter fra det traditionelle tyrkiske køkken. Du kan få en dejlig cocktail eller en anden forfriskende drink i en af de mange barer, der er fordelt over hele hotellet. Da dit ophold er med ultra all inclusive, er der tænkt på alt!

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra København og Billund til Kusadasi i maj måned.

 

FRA københavn: 6. – 13. maj 23

 

FRA billund: 6. – 13. maj 23

 


Indtryk


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Bodrum: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365