Vi finder de bedste rejsetilbud

16 dage på Kenya Kysten for kun 14.299,-


16 dage på Kenya Kysten for kun 14.299,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet strandhotel med morgenmad, flere pools og skøn udsigt over Det Indiske Ocean!

Kridhvide strande, vajende kokospalmer og turkisblåt hav. Jeres eksotiske badeferie bliver ikke bedre end langs Kenyas kyst – og så kan det endda kombineres med en af verdens bedste ferieoplevelser: Safari.
Kenya Kysten er 536 kilometer lang med endeløse strande og krystalklart vand. Kort fortalt er det et ægte bountyland! Læn dig tilbage under en af de vajende palmer og nyd livet. Kystens tropiske klima skaber de ideelle betingelser for en dejlig solferie med en gennemsnitstemperatur på omkring 30 grader. Ud for kysten ligger også et er verdens længste koralrev, der byder på mange smukke oplevelser.

Se det gode tilbud her:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 30. okt – 14. nov 23
Pris14.299,-

 

Billund: 17. mar – 1. apr 23
Pris15.799,-

 

København:  16. – 31. mar 23
Pris16.499,-

 


Hotel

 

Jacaranda Indian Ocean Beach Club er skønt beliggende direkte ud til Diani Beach, der er en af Kenyas bedste strande. Her kan du nyde udsigten over Det Indiske Ocean og snuppe en dukkert i de varme bølger – havtemperaturen ligger nemlig fast på omkring 30 grader. Hotellet spreder sig som små bungalows ud over den store grund. Bungalowerne er omgivet af en hyggelig og frodig have med svajende palmer og blomster. Overalt på hotellet – fra have til indretning – hviler en behagelig og afslappet atmosfære, der straks sætter dig i den perfekte feriestemning.
Hotellet byder på tre forskellige pools. Hotellets største pool er beliggende foran hovedbygningen midt i haven og med skøn udsigt til havets turkisblå bølger. De to mindre pools ligger i haven ved værelserne, hvor du finder en hyggelig oase til afslapning. Skal der mere fart over feltet, kan du udfordre dine medrejsende i alt fra tennis og bordtennis til volleyball, basketball eller billard. Der er også mulighed for cykelleje mod betaling, så du nemt kan udforske lokalområdet.
Hotellets restaurant er at finde i hovedbygningen. Restauranten er åben morgen, middag og aften og byder på et internationalt menukort. Dertil byder hotellet på tre barer, hvor der kan købes snacks og drikkevarer.
Alle værelser er ens indrettet i en afslappet, traditionel swahili-stil. Her er der god plads til at nyde ferien med en lille hyggekrog indenfor og en skøn terrasse ude, hvorfra der er udsigt til enten hav eller have. Værelserne har gratis WiFi, safebox og aircondition.
Opholdet på Jacaranda Indian Ocean Beach Club er med morgenmad. Der er mulighed for tilkøb af halvpension.

Se mere her:
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet meget gode tilbud fra Billund og København til Kenya:

Fra Billund: 30. okt – 14. nov 23

 

Fra København: 16. – 31. mar 23

 


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365