Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage på Sardinien for kun 808,-


5 dage på Sardinien for kun 808,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med god beliggenhed!

Sardinien er Italiens andenstørste ø og byder på utallige herligheder. Her finder du både charmerende landsbyer, hvor pastelfarvede huse læner sig op ad hinanden, hvide sandstrande, små bugter og et smukt varierende landskab. Maden på øen tilberedes efter lokaldyrkede råvarer, og lokale traditioner. Duftende skaldyrspasta, oste, pølser og hjemmebagt brød er en del af øens madkultur. Vil du opleve så meget som muligt af øen, er det oplagt, at du lejer en bil eller cykel.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig! Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 27. – 31. mar 2023
HOTEL669,-
FLY139,-
I ALT808,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.337,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 669,- pr person.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede hotel Soleado, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster. Hotellet byder på pæne værelser og en god beliggenhed ved stranden i Alghero. På hotellet er også en god restaurant samt pool, der dog kun kan benyttes i de varmere måneder.

Se det gode tilbud her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet super billige flybilletter fra Billund til Sardinien i marts måned.

FRA Billund: 27. – 31. MAR 2023


Billeje

 

Lej en bil og oplev Sardinien på egen hånd. Find tilbud på billeje her:
Det koster kun 174,- (87,- per person)


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


VACCINATION

Det er en god ide at blive vaccineret når turen går til Thailand. I den forbindelse kan vi anbefale sikkervaccination.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365